Despre noi

Misiunea clinicii este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la prețuri accesibile.

Eforturile echipei manageriale au fost pentru crearea unei clinici veterinare de referință pe piața veterinară care să ofere clienților săi servicii de bună calitate. S-au facut investiții considerabile în aparatură.

Serviciile oferite sunt îmbunătățite și actualizate permanent și cuprind: servicii de medicină generală și specializări, medicină preventivă, laborator de analize, chirurgie, internări și pensiune, ambulanță, sistem de programări, abonamente de servicii medicale.

Pentru optimizarea activității dar mai ales pentru a reduce timpul de așteptare, zilnic între orele 9-15, vă stau la dispoziție 2 medici, iar între orele 10-20 trei medici veterinari răspund solicitărilor dumneavoastră. Anual, reușim cu succes prin managementul interior să consultăm un minim de 7000 de prieteni necuvântători și peste 1800 de intervenții chirurgicale, care, în multe cazuri, datorită experienței cumulate și a pasiunii pentru animale, suntem printre singurele clinici veterinare care fără modestie, reușesc să finalizeze cu succes operații dificile